Invia questa pagina Stampa pagina facebook twitter
Laboratory Waxes
Universal Ski WaxesBLOCK: Yleinen voide palan muodossa 135x135x15 mm laboratoriokäyttöön javoitelukoneisiin. Edullinen hinta ja erinomainen laatu, ei savua ja vähemmän hajua. Kilon pakkauksessa (4 palaa à 250 g).

UNIBLOCK: Pehmeä, helppokäyttöinen yleisvoide, jota suositellaan suksien vahaamiseen kilpailujen lomassa ja kun suksia ei käytetä tai kuljetuksen aikana. Tällä taloudellisella, mutta kuitenkin korkeatasoisella voiteella on alhainen sulamispiste käytön helpottamiseksi, ja sitä toimitetaan neljän käytännöllisen 250 g:n paloissa.

DROPS: Yleinen voide palan muodossa laboratoriokäyttöön javoitelukoneisiin. Edullinen hinta ja erinomainen laatu, ei savua ja vähemmän hajua. Kilon pakkauksessa (4 palaa à 250 g).

CREAM WAX on tahnamainen fluorattu yleisvoide murtomaaja alppihiihtoon kaikissa lumioloissa. Erittäin nopeana ja helppokäyttöisenä tätä voidetta tulisi levittää ja kiillottaa sienellä tai pehmeällä kankaalla.

GEL WAX: Yleinen, liuotinpohjainen, fluorattu gelvoide, joka on ihanteellinenhiihtokouluille ja laboratoriokäyttöön.Tarkoitettu kaikkiin lumioloihin, on nopea ja helppo käyttää ja sillä on erinomaiset luisto-ominaisuudet.